Tokaji borkülönlegesség, melynek érdekessége a zempléni tölgyfahordóban, hártya alatt történő legalább 2 évig tartó érlelés. A szamorodnira jellemző botrytiszes, diós, gombás olykor érett dohányra emlékeztető jegyek teszik igazán izgalmassá ezt az amúgy sem egyszerűen megfejthető bort. A kuriózumokat kedvelőknek, szamorodni rajongóknak, izgalmas és új ízeket felfedezni vágyóknak ajánljuk, elsősorban aperitifként.
Szamorodni technológiával készült Tokaji borkülönlegesség. Nem aszú mégis ínycsiklandóan édes, és az aszús jegyek benne is szépen felfedezhetőek. Könnyű (nem túl édes) desszertekhez, sajtokhoz ajánljuk. Könnyű, nem túl édes desszertekhez, krémes sajtokhoz ajánljuk.
Az aszúszemek aszúkészítés utáni második feldolgozásából száramzó tokaji borkülönlegesség. Karakteres, tüzes bor.
Páll Pince
3915 Tarcal, Keresztúri út 61.
A Páll Pince Tarcalon, a Keresztúri úti pincesoron található.