Páll 3 puttonyos Aszú 2004

Gondosan válogatott aszúszemekből készült borkülönlegesség. Hagyományos technológiával készült, zempléni tölgyfahordóban érlelt desszertbor. Az aszalt gyümölcsös ízeket a tölgyfahordó kerekké érlelte.

Páll 6 puttonyos Aszú 1996

Gondosan válogatott, első osztályú aszúszemekből, hagyományos technológiával készített tokaji borkülönlegesség. A zempléni tölgyfahordós érlelés komplexitást és hosszú érlelési potenciált biztosít ennek az amúgyis gazdag, nemes bornak.

Páll 6 puttonyos Aszú 1988

Igazi időutazásra hív, mely különleges alkalmak és pillanatok nagyszerű kísérője. Mély arany színe a tölgyfahordós érlelésnek és a kiváló minőségű aszúszemek felhasználásának köszönhető. Illatában szilvalekváros, dohányos jegyek mutatkoznak, míg ízében étcsokoládé és aszalt füge bukkan elő. Gazdag ásványianyag-tartalma karakteres, de igazán elegáns borrá teszi. Hosszú érlelési potenciállal bír, melyet gazdag extrakt-tartalma is alátámaszt. Önmagában kortyolgatva egyedülálló desszert.

Páll Aszúeszencia 1996

Páll Muskotály Aszúeszencia 1997

Elérhetőség

Páll Pince

3915 Tarcal, Keresztúri út 61.
A Páll Pince Tarcalon, a Keresztúri úti pincesoron található.

Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez, de ezekben személyes adatot nem tárol.
Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!